ECOWILL
Magyarországi partnerek
Magyarországi partnerek
Kérdőív a vezetési szokásokról

Magyarországi partnerekGroupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum

A Hungaroring területén található, 1998-ban alapított Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum azon kevés hazai oktatási központok egyike, amely a vezetéstechnikai képzéseken kívül üzemanyag megtakarítási kurzusokat is nyújt Magyarországon.
Weboldal: http://www.tanpalya.hu

Járművezető-Szakoktatók és Képzőszervek Országos Egyesülete (JASZKOE)

A JÁSZKOE közel kétezer szakoktató és országosan több mint kétszáz autósiskola érdekeit védő szakszervezet. Legfontosabb célja, hogy a járművezető-képzésben dolgozók összefogásával, tevékenységük koordinálásával és szakmai tudásuk folyamatos bővítésével tevékeny részesévé váljon a közlekedési kultúra, a közlekedési hozzáértés növeléséhez, és azáltal a balesetek számának csökkenéséhez.
Weboldal: http://www.jaszkoe.hu

LeasePlan

A LeasePlan 1994 óta van jelen Magyarországon. Közel két évtizednyi tapasztalatának és a flottakezelési piac alapos ismeretének köszönhetően proaktív és rugalmas szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A piacvezető LeasePlan 9000 járműből álló flotta mobilitásáról gondoskodik nap, mint nap, ami bizonyítja, hogy a vállalat megbízható partner a személy- és kishaszongépjárművek kezelésében és finanszírozásban.
A LeasePlan GreenPlan programja révén aktívan rész vesz a tisztább és fenntarthatóbb mobilitási megoldások kialakításában. A GreenPlan, egy olyan több lépésből álló program, amely a gépjárműflották károsanyag kibocsátásának csökkentését célozza, ezáltal segítve a cégautók üzemeltetésének bevonását a társadalmi felelősségvállalási és mobilitási programokba.
Weboldal: http://www.leaseplan.hu

Magyar Autóklub

A 111 éves Magyar Autóklub az autósok legnagyobb érdekképviseleti szervezete.
Az alapszabályzatában rögzített célkitűzéseinek megfelelően, a közúti balesetek számának csökkentése érdekében, széles körű közlekedésbiztonsági tevékenységet fejt ki.
A közlekedésbiztonság kérdésében elkötelezettséget vállaltunk. Egyrészt a balesetek számának csökkentése miatt, másrészt egy olyan új mobil generáció felnevelésének érdekében, akik tudatos közlekedőkké válhatnak.
Az oktató programok megújításánál figyelembe vesszük és használjuk az Európai Unió közlekedésbiztonságot érintő ajánlásait, a gyakorlatok folyamatos javítása érdekében.
Felnőtt járművezetők részére öko-vezetéstechnikai tréningeket dolgoztunk ki, és integráltuk a járművezető-képzésbe, illetve a vezetéstechnikai-képzés tematikájába.
A vállalatok, intézmények szempontjából igen kedvező hatással bír, ha dolgozói mobilitás viselkedésváltozáson esnek át.
Az elmúlt évben több száz járművezető hallgatta meg előadásainkat.
Ebben az évben az elméleti ismeretek mellett, a gyakorlatban is megtanulhatják a tréningeken résztvevő járművezetők az Eco-driving arany szabályait.
Webolda: http://www.autoklub.hu


Magyar Autósiskolák Szövetsége (MAISZ)

A Magyar Autósiskolák Szövetsége az egész országot lefedő szövetség, amely a tagszervezetek érdekeinek képviseletére, védelmére és szakmai együttműködésük előmozdítása érdekében jött létre 1990-ben.
Weboldal: http://www.autosiskolakszovetsege.hu

Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH)

A Hatóság Magyarországon egyedüliként látja el a közlekedéshez kapcsolódó valamennyi hatósági, felügyeleti tevékenységet. Az NKH a közlekedés-igazgatás központi hatóságaként szabályozza, felügyeli és ellenőrzi a piaci szereplők tevékenységét és működését.
Weboldal: http://www.nkh.gov.hu